Dakkapellen


De zolder is nog steeds in veel huizen een opberg ruimte die vaak erg donker is. Door het plaatsen van een dakkapel wordt het in eens een lichte comfortabele leefruimte wat voor verschillende doel einden gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld een realisering tot een slaapkamer of een studeerkamer.

Als u een dakkapel wilt, dan bespreken we met u de verschillende mogelijkheden. Zo kunnen de prijzen van dakkapel tot dakkapel nogal verschillen. De afwerking aan de buiten maar ook de binnen zijde kan op diverse manieren worden verwerkt. Buiten afwerkingen worden uitgevoerd in hout, plaatmateriaal, volkern plaatmateriaal en zinken bekleding. Door een bepaald materiaal te verwerken kan een dakkapel een woning meer accentueren en sieren. Binnen afwerking wordt aangepast aan de bestaande situatie door stukadoorswerk of interieur timmerwerk zodat de dakkapel een vast deel van de zolder wordt. Al u wensen kunnen gerealiseerd worden, voor de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Dakraam

Met een dakraam maakt u van elke donkere zolderkamer een kamer met veel daglicht. Wij hebben de mogelijkheid om de dakramen te leveren als u hiervoor kiest. Wij monteren de dakramen zelf zodat u maar één aanspreekpunt hebt. Ook is het een mogelijkheid om het dakraam alleen te monteren. Door samen te kijken naar de mogelijkheden weten we zeker dat het eindresultaat zal bevallen. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.