Stukadoren


Aannemersbedrijf Visser maakt met mooi strak stucwerk het verschil. Strakke muren sieren elk interieur, doet veel voor het lichtinval van een woning. Mooie plinten maken het geheel af.

Simpel gezegd kunt u bij ons terecht voor bijna elke vorm van wandafwerking!

Traditioneel stucwerk zoals sausklaar stucwerk, schuurwerk of raapwerk. Spachtelputzen, specialere wandafwerkingen & ornamenten. Maar ook machinaal stucwerk en spackspuiten. Tijdens de bezichtiging van de woning leggen we u exact uit wat de verschillende afwerkingen inhouden.

Mede zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van Beton Ciré

De betonlook is niet meer weg te denken uit ons interieur. Van vloeren tot tafelbladen en van krukjes tot muren: beton is helemaal hip en happening. Beton Ciré is gewreven, gewaxt beton dat zijn aparte structuur verkrijgt door schuring en wrijving. Het is een zeer flexibel en sterk product, omdat het bestaat uit cement, aangemengd met een hars.

 Rauw en robuust: Beton Ciré
Beton Ciré is het meest authentieke beton. Deze allereerste variant van beton is multifunctioneel en wordt handmatig aangebracht door middel van vegende bewegingen. De hand van de verwerker is dan ook duidelijk zichtbaar in de structuur van dit beton. Het resultaat? Rauw en robuust beton dat prachtig staat in elke ruimte. In principe is deze variant geschikt voor alle ondergronden, mits deze stabiel, droog en ‘niet-zuigend’ zijn. Ideaal dus voor vloeren en wanden in alle ruimtes! Combineer met zachte kleuren voor een mooi contrast en een sfeervol geheel.

Beton Ciré Floor als vloerafwerking 
Beton Ciré Floor is gestuct beton dat voornamelijk toepasbaar is voor vloeren. Het heeft vaak een dikte van 4 tot 5 mm. Door het stuccen van het beton en het daarna licht te schuren, krijgt het een bijzondere uitstraling. Bij Beton Ciré Floor heb je de keuze uit vele kleuren, gelijk aan die van Beton Ciré Originale. Bij Floor is er meer en een grovere tekening zichtbaar dan bij Beton Ciré Originale. In principe is Beton Ciré Floor geschikt voor alle vlakke vloeren, maar ook als wandafwerking is Floor een echte eyecatcher!

Een voorbeeld van onze verrichte werkzaamheden kunt u terug vinden bij onderstaande link:

Woonproject Beton ciré Utrecht

Wat het beste bij u past? Dat hangt natuurlijk volledig van uw smaak, inrichting en type woning af. Als de ondergrond maar van steen of gips is kun je in principe alles stucen. Over hout, los zittende verf- of gipslagen kunnen geen traditionele stuclagen gesmeerd worden. Deze dienen eerst stucklaar te worden gemaakt. Wilt u hierover meer weten? Wij vertellen het graag.